Skip to main content

Wil je iets vragen of wil je gewoon een bericht achterlaten, dan kun je dat hier doen.

Plaats een bericht


patrick

hallo beste

ik heb een b ascona gekocht , nu zit rechtsvoor in de deur een rammel zogauw als ik het raam half laat zakken is dit over

dus ik denk zelf geleider of iets los

hoe maak ik het beste deurpaneel los?

mvgr Patrick


dinsdag, 29 november 2022
Robert

Beste Patrick,

De geleider van het raam zit vast met een m6 boutje die kun je bereiken door de deur open te doen en dan zit ergens onder het slot een ronde afdekdop. Deze kun je eruit wippen en daar achter zit het boutje van de raamgeleider.

Het deurpaneel zit met clips vast die je los kan trekken. maar eerst moet je de deurgreep losschroeven, het afdekkapje achter de deurhendel kun je er voorzichtig uittrekken.
De deurpin bovenop (de pin dat je kan zien of de deur op slot zit of niet) kun je losdraaien. En als laatste moet je achter de raamslinger de borgclip eruit wippen, dit doe je met een haakje. Het is dit clipje: https://www.edelschmiede.com/shop/media/image/product/75/lg/retaining-spring-clip-for-window-winder-handle-wire-opel-rear-wheel-drive-all~2.jpg

Succes,
Robert


maandag, 19 december 2022
Psiquial

Very nice article, totally what I wanted to find.


dinsdag, 18 oktober 2022
Marco

Wat een geweldige Ascona en die kleur staat hem fantastisch! Maar er worden genoeg uren in gestopt zo te zien aan al die foto's. Maar dat nu alweer je motor zo eruit ziet is niet goed, ik hoop voor je dat die het deze keer langer volhoudt. Veel succes en veel veilige kilometers. 


woensdag, 23 maart 2022
Erik

Prachtige auto is het geworden. Petje af. Je pakt alles wel goed aan en maar er gaat ook veel mis zo te zien. Nu weer de achteras defect, dat is wel heel erg snel maar je zal er vast niet zachtjes mee rijden. Dat blijft een zwakke plek bij dit model. Succes ermee en hou hem heel.


vrijdag, 23 juli 2021
Harm

Als vorige eigenaar van deze auto is het erg gaaf om te zien wat jullie er allemaal aan gedaan hebben!

Super hoe de auto behandeld wordt en mooi om te weten dat ze zo goed terecht is gekomen cool


dinsdag, 28 januari 2020
 
Powered by Phoca Guestbook